Gerçek yaşamda unutulan sevgi saygı dayanışma kardeşlik ve yardımlaşma duygularını sanal alemdede bir nebze olsun yaşatabilmek ve uygulayabilmek için aramıza hoş geldin.
Kardeşim bunun bir oyun olduğunu unutmadan ve kimsenin kalbini kırmadan küfür etmeden hakaret etmeden hoşca vakit geçirmen dileğiyle.
Oyunu oyun gibi ve kurallarına uygun olarak oynayan ve oynarken oyunun keyfini çıkaran düşmanına saygısı olan saldırı aldığında ağlamayan küfretmeyen herkes dostumuz,kardeşimiz ve arkadaşımızdır.Bu kurallar dahilinde olup klanımıza üye olmak isteyen herkese kapımız açıktır..
Sevgi ve saygılarımla...
İTTİFAK SORUMLUSU: TeKiLa
ÜYE ALIM SORUMLUSU: sofist
Herhangi Bir sorunla Karşılaşıldığında Başvurulucak Kişiler: TeKiLa sofist
200 puan altındaki oyuncular lütfen ittifaka katılmak için müracaat etmesinler
KARDEŞ İTTİFAKLAR; 1-!eMp!
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* sofist der ki:
We are the Turks. (Biz Türküz) We are always speaking Turkish. (Türkçe Konuşuyoruz) You don't need to understand us. (Bizi Anlamana Gerek Yok) You are gonna recognize us. (Tanıyacaksın) You are gonna be afraid of us. (Korkacaksın) You are gonna bend front of us... (Önümüzde Eğileceksin)
"Poltava'da esir oluyordum. Bu benim için bir ölümdü, kurtuldum. Buğ nehri önünde tehlike daha kuvvetli olarak belirdi; önümde su, ardımda düşman, tepemde cehennemler püsküren güneş... Su beni boğmak, düşman beni parçalamak, güneş beni eritmek istiyordu; yine kurtuldum. Fakat bugün esirim, Türklerin esiriyim. Demirin, ateşin ve suyun yapamadığını onlar bana yaptılar, esir ettiler. Yalnız ayağımda zincir yok, zindanda da değilim; istediğimi yapıyorum. Fakat bu defa da şefkatin, asaletin, nezaketin esiriyim. Türkler beni işte bu elmas bağa sardılar. Bu kadar alicenap, bu kadar asil, bu kadar nazik bir milletin arasında hür bir esir olarak yaşamak, bilsen ne kadar tatlı."
Demirbaş Şarl -İsveç Kralı (Ruslardan kaçıp Osmanlıya sığınmıştır)
Türklerin yalnız sonsuz bir cesareti değil, iradeleri sersemleştiren bir sihirbaz zekası vardır. İşte Türk, bu zekasıyla zafer kazanır, uygarlıklar yaratır ve insanlık dünyasında en şerefli hizmeti başarır. Zaten Avrupa'nın yarısını yüzyıllarca boyunduruk altına almak başka türlü mümkün olamazdı.
Çarnayev(Rus Komutan)
Türkler kahramadırlar, dostlarına zarar vermezler. Yüce Türk milleti tuttuğu eli bırakmaz, sözünden dönmez, iyi ve kötü günlerde dostundan ayrılmaz. Böyle bir ulusla el ele vermek yeryüzünde her zorluğu yenmek için sonsuz bir güç ve yetenek kazanmak demektir.
Comenius (Çek Bilgini)
On ulusun, on yiğit adamının gücü tek bir kimsede toplansa yine bir Türk'e bedel olmaz. Türklerin en çok konuştuğu şey savaştır, zaferdir. Eğlenceleri ise attır, silahtır. Türklerin doğrulukları ve namuslulukları ne kadar övülse yeridir.
Charles Mcfarlene
Türklerle dost ol ama düşman olma.
Gianni de Michelis
Dünyada, Türklerden başka hiçbir ordu bu kadar süre ayakta duramaz.
Hamilton
Türklerden başka dini ve vatanı uğruna canını vermeye hazır asker yoktur.
Hamilton
Çanakkale'de başarılı olamadık. Nasıl başarılı olurduk ki? Zira Türkler yuvasına girilmiş aslanların hiddetiyle, cüret ve cesaret kahramanlığı ile savaşıyorlardı. Böyle bir millet görmedim.
Sir Julien Corbet **********************************************